Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę,na patelni rozgrzać smalec i zrumienić na nim mięso,osolić ,wyjąc i na pozostałym tłuszczu poddusić pokrojoną w plasterki cebulę,mięso przełożyć do rondla,dodać koncentrat pomidorowy,cebulę z tłuszczem i zalać piwem,dusić aż mięso będzie miękkie,z mąki i masła przygotować zasmażkę i dodać ją do mięsa ,potrawę jeszcze przez chwilę dusić i na koniec posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne, fajna nazwa przepisu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, mięsko z piwem fajne połączenie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne danie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    mniam mniam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !