Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Umytego i osuszonego fileta pokroić w kostkę razem z cebulą i usmażyć. Jak będzie zarumieniony dodać wodę, kostkę mięsna i dusić pod przykryciem do miękkości. Pod koniec duszenia dodać usmażone pieczarki i pokrojoną paprykę. Mąkę rozrobić z trochą wody i podbić sos. Pogotować przez 5 min. Dodać ugotowany ryż, wymieszać i doprawić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    superowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    chętnie bym spróbowała
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Bardzo lubię takie dania
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis, bardzo mi się podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna kolacyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !