Sposób przygotowania

Wyciąć nasady ogonków papryki, strąki przekroić wzdłuż na pół. Usunąć gniazda nasienne. Ser pokroić w niewielką kostkę. Na folii aluminiowej, posmarowanej oliwą układać połówki papryki. Każdą skropić oliwą, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć kostki sera i po 3 pomidorki koktajlowe oraz gałązkę opłukanego i osuszonego rozmarynu. Zawinąć w folię. Piec na rozgrzanym grillu ok. 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !