Sposób przygotowania

Filety z pangi dzielimy na pół, maczamy je w jajku zmieszanym z odrobiną pieprzu/soli/ oregano Prymat i uniwersalnej przyprawie Kucharek. Następnie panierujemy je w bułce tartej, a potem ponownie obtaczamy w przyprawie curry. Smażymy na rozgrzanym tłuszczy na złocisty kolor. Podajemy z ziemniakami i dowolną surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Moja ulubiona rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię rybkę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna rybka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super danie! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super rybka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    dawno nie jadłam juz pangi
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !