Sposób przygotowania

Ser pokroić na grube plastry.Liście kapusty oplukać z blanszować ok 5 min. do czasu az liście zmiekną.Żólty ser owinąć plastrami szynki , a następnie połową liśca z kapusty.Jajko rozkłócić z mlekiem i pieprzem.Tartą bułkę wymieszać z niewielką ilościa soli..Krokiety panierować w jajku i tartej bułce.Na patelni rozgrzać dużą ilość oleju, kłaść krokiety.Obsmażyć z obu stron na złoty kolor, odsączyc z tłuszczu.Podawać z ketchupem, przybrać natka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    nigdy nie jadłam takiego dania, koniecznie muszę sprobować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    krokiety-- az głodny się człowiek robi na myśl o nich
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    dużo sera - już mi się podobają
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pola5

    łał, to musi być pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !