Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odcisnąć i przepłukać pod wodą, aby nie była zbyt kwaśna.
Przełożyć do miski i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Marchewkę umyć i dobrze wyszorować.
Zetrzeć ją na tarce na grubych oczkach i dodać do kapusty.
Na samym końcu dodać olej lub oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !