Sposób przygotowania

Białka ubić, dodać cukier iubić. Następnie dodawać i mieszać: żółtka, olej, mąki wymiesane z proszkiem do pieczenia, ocet i olejek. Następnie dzielimy ciasto na dwie części i do jednej dodajemy kakao i dokładnie mieszamy. Wylewamy jasną część do formy wysmarowanej wcześniej tłuszczem i obsypanej bułką tartą. Następnie wylewamy ciemną część lejąc przez środek jasnej masy. Pieczemy około 1 godziny w 170* . Gdy jest już gotowa posypujemy cukrem pudrem.
SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Cudeńko
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pięknie wygląda
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Wspaniała i pewnie przepyszna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię bardzo podobną - jest pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !