Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo-piwna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 5 łyżek
cebula 1 szt
piwo 1/2 szkl
sól do smaku
twaróg 30 dkg
Papryka ostra mielona Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo-piwna

Cebulę obrać ,posiekać i zmiksować z masłem,twarogiem oraz piwem i przyprawami.Pastę podawać z ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 18.12.2011 15:12
nigdy nie robiłam z piwem
iwona332 13.09.2011 00:15
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak