Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w krążki. Kapustę połączyć z cebulą, dodać jajka, wino, sól, pieprz, bułkę tartą i przyprawę maggi. Wszystko dokładnie wyrobić, Nadzienie powinno być dość gęste, gdy jest za wolne dodać więcej bułki tartej. Nadzieniem tym wypełniać kaczki lub gęsi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na nadzienie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smmaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !