Sposób przygotowania

Bakłażany upiec w piekarniku, następnie przelać zimną wodą, obrać ze skórki i bardzo drobno pokroić. Jajka, ogórki i paprykę pokroić w kostkę, pomidory na połówki. Wszystkie składniki włożyć do miski dodać natkę pietruszki, połączyć z majonezem. Przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać z wędliną i pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie sałatki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !