Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybny bałagan

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 2 szt
majonez 2/3 szklanki
posiekana zielenina
sok z cytryny
sól, cukier, pieprz
pikantny keczup 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 2 sz

Przepis i sposób przygotowania na: Rybny bałagan

Rybę obrać i starannie oddzielić od ości,rozdrobnić i skropić sokiem z cytryny.Jajka posiekać.Majonez wymieszać z posiekaną zieleniną i keczupem.Wszystkie składniki wymieszać z sosem majonezowym,doprawić do smaku.Podawać z dodatkiem pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 20.09.2011 22:33
dobre
Tika4444 12.01.2011 08:25
bardzo lubie makrelę, muszę wypróbowac ta sałatkę
Martysia 16.10.2010 11:07
Taki bałagan to ja mogę sprzątnąć ;)
agata1722
agata1722 09.10.2010 18:32
pyszności
Beata73 31.08.2010 17:23
niezły ten bałagan!
pawel007 01.07.2010 22:29
mniam mniam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak