Sposób przygotowania

Zagotować wodę z 2 łyżeczkami soli, włożyć 3 torebki ryżu, gotować 15 minut. Odcedzić. Zagrzać chilli con carne wg mojego przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/110711/chilli-con-carne-czyli-mieso-mielone-z-fasola-w-pomidorach.html. Ryż rozłożyć na 3 talerze, na środek ryżu wlać mięso z sosem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja swoje chili con carne jeszcze wykorzystałem w naleśnikach po meksykańsku. A te chili con carne gdzieś przeczytałem, że smakuje najlepiej na drugi lub trzeci dzień odgrzane :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ale u nie wszystko zjedli i nie było co odgrzewać;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !