Sposób przygotowania

Grzybki oczyścić,osuszyć i poszatkować.Cebule drobno posiekać i zeszklić na tłuszczu,dodać oczyszczone grzyby oraz przyprawy,dusić na małym ogniu pod przykryciem,często mieszając.Śmietanę ubić z przesianą mąką,dodać do grzyb€w i powoli podgrzewać na małym ogniu,stale mieszając,po chwili,gdy sos zgęstnieje.Przed podaniem posypać posiekaną zieleniną i dobrze wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    smaczne jadłem..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    już niedługo sezon grzybowy więc spróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda bardzo bardzo apetycznie:) az mam ochote na to;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny przepis i jaka nazwa :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne są takie grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    chyba literki w tytule zrobiły psikusa...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !