Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plastry. Cebulę drobno posiekaną zeszklić na maśle, dodać utarte na tarce o dużych otworach pieczarki i smażyć do odparowania płynu. Następnie do farszu wsypać bułkę tartą, groszek konserwowy, wymieszać. Przyprawić do smaku. Plasterki kiełbasy obrumienić na tłuszczu. W czasie smażenia uformują się z nich miseczki. Każdą napełnić farszem, ozdobić pomidorem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetny przepis na smaczną przekąskę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !