Sposób przygotowania

Ciasto przygotować z mąki, jaj, piwa i gałki muszkatałowej. Doprawić solą i dodać ok 1 łyżki oliwy.
Przygotowanie farszu: Kapustę posiekać, dodać cebulę i kminek. Podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Pieczarki pokroić i podsmażyć oddzielnie. Połączyć wszystkie składniki i dodać ser biały. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Usmażyć naleśniki. Posmarować z farszem. Podsmażyć. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    taka odmiana mi się podoba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super te naleśniki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra naleśniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też bym chętnie zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z takim farszem nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !