Sposób przygotowania

Rozbić mięso, posolić, na to dać pokrojoną w paski kiełbasę, ogórek, na wierzch plaster sera. Popieprzyć. Zwijać w rulony. Obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na margarynie, podawać z ziemniaczkami

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !