Sposób przygotowania

na patelnie wlewamy odrobine oleju, a następnie wrzucamy pokrojone w kostke mięso i smażymy do miękkosci z dodatkiem 1,5 łyzeczki przyprawy do gyrosa. kapuste drobno szatkujemy, ukladamy na talerze, posypujemy kukurydzą i fasolką, a następonie polewamy sosem czosnkowym lub majonezem. Obok ukladamy gorące mięso, mozemy udekorowac ogórkami. Jemy z dodatkiem bułek, które wczesniej przekrawamy na pół, smarujemy masłem i zapiekamy w piekarniku przez 10 minut w temp 200*

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    zapowiada się imponująco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ostatnio też coś takiego robiłam. Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    apetyczny ten kebab

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !