Sposób przygotowania

Umyte warzywa (seler, pietruszkę, marchew, kapustę) oraz jabłko trzemy na średniej tarce. Sos sałatkowy przygotowujemy wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/110747/sos-salatkowy-kolendrowy.html. Por kroimy w piórka i przelewamy wrzątkiem. Wszystkie składniki łączymy, polewamy sosem sałatkowym. Doprawiamy solą oraz uwaga: przyprawą do ryb w młynku (przyprawa ta jest mocno ziołowa i często jej używam nie tylko do ryb). Całość mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ale smacznie wygląda
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo lubie takie coś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja jeszcze surową białą kapuste przelewam wrzątkiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wtedy mniej \"chrupka\" chyba jest :o) Wrzątkiem przelewam chyba tylko pory na taką \"zwykłą\" surówkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczna i zdrowa!
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie surówki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    smaczna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !