Sposób przygotowania

Jabłka umyj, przetnij na połówki, łyżeczką wydrąż gniazda nasienne, owoce skrop sokiem z cytryny. Ser rozgnieć widelcem (możesz dodać pozostały sok z cytryny). Wymieszaj z oliwą, orzechami i posiekanym rozmarynem, przypraw pieprzem. Nałóż farsz do wydrążonych jabłek, owiń owoce folią albo ułóż na aluminiowych tackach. Grilluj ok. 15 minut. Pod wpływem ciepła stopi się ser, a jabłka zmiękną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo ciekawe połączenie składników!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !