Sposób przygotowania

Seler obieramy, myjemy i kroimy na plastry o grubości 1 cm, nie więcej! Grubsze plastry nie zmiękną wystarczająco podczas smażenia. Następnie moczymy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w bułce tartej. Kładziemy na patelnię na gorący olej i smażymy na złoty kolor z obu stron. Podajemy z ziemniakami i surówką, np. taką:
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/90365/pekinka-z-ogorkiem.html

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super, ciekawe jak to smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne, nigdy ich nie jadłem ale wyglądają super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Muszę kiedyś spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    wyglądają apetycznie, mam nadzieję, że też tak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !