Sposób przygotowania

Borowiki umyć i pokroić,cebulę posiekać podsmażyć na maśle na patelni,kilka całych grzybów odłożyć ,kajzerki namoczyć w śmietanie i odcisnąć.Wszystko zemleć przez maszynkę potem wbić 6 żółtek i wymieszać przyprawić do smaku solą i pieprzem dodać ubitą pianę z 6 białek i dobrze wymieszać Pasztet przełożyć do wysmarowanej masłem blachy i posypanej tartą bułką Całe grzyby wcisnąć do pasztetu Powierzchnie wygładzić i posypać tartą bułką.Piec około1 godziny w temp.160*C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    fajny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Na pewno smaczny;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno jest bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !