Sposób przygotowania

Mięso dokładnie umyj, osusz. Możesz przeciąć każdy filet w poprzek na dwie części, upiecze się szybciej. Filety natrzyj solą i pieprzem, ułóż na ruszcie, na folii aluminiowej i obłóż listkami szałwii. Skrop olejem, grilluj po 8-10 minut z każdej strony ( sprawdź, czy mięso jest dobrze upieczone, odkrawając kawałek filetu). Gruszki pokrój na połówki lub ćwiartki. Usuń gniazda nasienne, skrop sokiem z cytryny, grilluj po 5 minut z każdej strony. Mięso podawaj z owocami i sałatą.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !