Sposób przygotowania

Utrzeć cukier puder i cukier waniliowy z żółtkami na pulchną masę, dodawać na przemian mleko i spirytus, ciągle ucierając mikserem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    też taki robię:)jest świetny w smaku,polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kiedyś czesto robiłam,smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !