Sposób przygotowania

Mielone migdały włożyć do miski, dodać cukier puder, białka, aromat i dokładnie wymieszać. Z masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego, obtaczać w cukrze i układać na przygotowanej blaszkę. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 20 minut w temp 150 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny przepisik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !