Sposób przygotowania

Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć. Posolić delikatnie. Po kilku minutach smażyć na oliwie lub masełku. Czas pieczenia to ok 15 -20 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja lubię na masełku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak prosto zrobiona jest super, za dużo dodatków czasem nie sprzyja smakowi wątróbki...
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczna jest wętróbka drobiowa ale ja jakoś rzadko ją robię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    smacze danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !