Sposób przygotowania

Obrane jabłka zcieramy na dużych oczkach.Masło,żółtka,cukier i cukier puder łączymy z jabłkami i mieszamy.Galaretkę cytrynową rozpuszczamy w 1/4 szklanki wrzątku i dodajemy po wystygnięciu do masy.Do blaszki wykładamy herbatniki,na które wykładamy masę jabłkową.Wstawiamy na 5 godzin do lodówki.Następnie polać ciasto gęstniejącą już galaretką pomarańczową.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    Przyznam,ze takiego jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    wspaniały
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajny torcik:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    czasem przydaje się przepis na takie szybkie ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto teraz taki robić.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !