Sposób przygotowania

Najpierw wstawiamy mięsko , jak zacznie się gotować dodajemy 2 marchewki a 3 ścieramy na tartce . Wrzucamy kostki, kapustę nie płuczemy , tylko kwaśną kroimy drobno i wrzucamy prosto do wywaru , pieprzymy pieprzem z młynka , sypiemy przyprawę uniwersalną i resztę przypraw. Zupka najlepiej aby gotowała się długo , wtedy nabierze wyśmienitego smaku.

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Uwielbiam kapuśniaczki!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ja również uwielbiam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z własnej kapusty super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny kapuśniaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !