Sposób przygotowania

Kurczaka kroimy w niedużą kostkę, posypujemy sola, pieprzem, kucharkiem. Robimy ciasto: jajka łączymy dokładnie z mąką, wodą, sezamem, można posolić i popieprzyć, i mieszamy do uzyskania gładkiego ciasta. Kawałki kurczaka zanurzamy w cieście i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju na głębokiej patelni lub we frytownicy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    złocisty i apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    PYCHA
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    nawet o tej porze bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam to !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !