Sposób przygotowania

Do miseczki z bułką tartą wykruszamy kostkę bulionowa. W drugiej miseczce roztrzepujemy jajko dodając troszkę pieprzu. Camembert otaczamy najpierw w jajku, a potem w bułce tartej. Smażymy około 2 minuty z każdej strony. Podajemy z konfiturą z żurawiny.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    super, z pewnością pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajna odsłona camemberta :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    kaloryczne, ale pyszne
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    wygląda fantastycznie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !