Sposób przygotowania

WARZYWA ZALEWAMY LITREM WODY I WRZUCAMY PRZYPRAWY,GOTUJEMY WYWAR,UGOTOWANE WARZYWA WYJMUJEMY,A WKŁADAMY BOCZEK I OPIECZONĄ CEBULKĘ,GOTUJEMY 15 MIN NASTĘPNIE BOCZEK I CEBULKĘ WYJMUJEMY,WLEWAMY ŻUR DODAJEMY PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK,GOTUJEMY 10 MIN.MĄKĘ ROZPROWADZAMY NIE WIELKĄ ILOŚCIĄ LETNIEJ WODY,DODAJEMY ŚMIETANĘ HARTUJEMY,DODAJEMY PO ŁYŻCE ZUPĘ.WLEWAMY DO GARNKA.SZYNKĘ I BOCZEK Z KIEŁBASĄ KROIMY W KOSTKĘ JAJKA NA TWARDO KROIMY W ÓSEMKI,ROZKŁADAMY NA TALERZU I ZALEWAMY ŻUREM.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !