Sposób przygotowania

Gotowanego buraka zetrzeć na tarce i przez drobne sitko wycisnąć sok. Do miseczki wsypać cukier puder dodać 2 łyżki soku buraczanego, spirytus i sok z cytryny. Ucierać około 30 minut. Lukrem polewać ciasta, ciasteczka i babki piaskowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajnie wygląda na pączkach.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    slicznie wyglada
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pomysłowy,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !