Składniki:
panga | 2 filety |
masło | 1 łyżeczka |
marchewka | 1 szt |
por | 1 szt |
pietruszka korzeń | 1 szt |
kurkuma | 1 szczypta |
curry | 3 szczypty |
sól | |
natka pietruszki | |
tymianek | |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 szczypty |
panga | 2 filety |
masło | 1 łyżeczka |
marchewka | 1 szt |
por | 1 szt |
pietruszka korzeń | 1 szt |
kurkuma | 1 szczypta |
curry | 3 szczypty |
sól | |
natka pietruszki | |
tymianek | |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: