Sposób przygotowania

W 1/2 szkl mleka rozpuścić budyń, resztę mleka zagotować, wlać rozmieszany budyń i ugotować, wystudzić. Masło utrzeć z cukrem pudrem, stopniowo dodawać zimny budyń, ciągle ucierając. Następnie dodać sok z cytryny, aromat i kilka kropel barwnika. Masą przekładać ciasta i torty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    śliczny kolor ma Twoja masa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Polecam smaczna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna,podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !