Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na sypko, cebulkę posiekać i zrumienić. Mięso zmielić i wymieszać z kaszą i cebulą. Doprawić.
Kapustę obgotować. Wyciąć głąb, na liście nakładać po trochu farszu. zwinąć. Podawać z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetne są takie gołąbki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !