Sposób przygotowania

Boczek pokroić na grubsze plastry.Następnie obficie posypać przyprawą do wieprzowiny,pieprzem i kucharkiem.Skwarki obsmażyć z obu stron,gdy już będą rumiane dodać pokrojone w piórka cebule,ziele angielskie i całość dusić do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Super apetyczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    u mnie jeśli boczek jest świeżo z świniobicia mówi się na to świerzeninka :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !