Sposób przygotowania

Składniki:
* 1 puszka tuńczyka w oleju (ja miałam rozdrobnionego)
* 1/2 świeżego pomidora
* 1 łyżka gęstego majonezu
* szczypta pieprzu
* 3 plastry suszonego pomidora w oleju z ziołami
* garść posiekanej zieleniny np.szczypiorek i koperek

Tuńczyka osączyć z oleju,opieprzyć.Pomidora obranego ze skóry pokroić w drobniutką kosteczkę, sok z niego odlać. Dołożyć pomidor do tuńczyka i wymieszać z majonezem. Wierzch posypać pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami i posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lubię rybne pasty - można za każdym razem zrobić inną dodając różne składniki i zawsze będzie pysznie!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zgadzam się z Pyzą...
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    a jak ładnie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !