Sposób przygotowania

Kapustę pokroić, dodać startą na grubych oczkach marchew, pokrojona w kostkę cebulę i kiełki.Doprawić do smaku cukrem i olejem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Wkradł się błąd, miało być ok. 400 gram kapusty kiszonej
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    W sam raz jako dodatek do niedzielnego obiadu:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszna suróweczka do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię taką surówkę.Samo zdrowie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł na te kiełki
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł na te kiełki
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pomysłowo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pysznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Fajny pomysł z tymi kiełkami :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    moja ulubiona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !