Sposób przygotowania

Rybę umyć, pokroić na porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, odłożyć w chłodne miejsce na 1 godzinę. Następnie obtoczyć w mące i obrumienić na tłuszczu. Cebulę drobno posiekaną, zeszklić na maśle, dodać pokrojone pieczarki i dusić około 10 minut. Z margaryny i mąki zrobić zasmażkę, wymieszać z zimną wodą, dodać do pieczarek, przyprawić do smaku i zagotować. Przygotowanym sosem zalać rybę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się naprawdę apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !