Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na kilka godzin, następnie ugotować, wyjąć z wywaru i drobno posiekać. Kapustę ugotować, odcisnąć i posiekać. Na patelni stopić pokrojony w kostkę boczek, dodać drobno posiekaną cebulę i zeszklić. Następnie włożyć posiekaną kapustę, grzyby, przyprawić do smaku i chwilę smażyć podlewając odrobiną wywaru z grzybów. Farszem nadziewać pierogi i krokiety.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity do krokietów
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Do pierogów i do krokietów super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    dobrze doprawiony - super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !