Sposób przygotowania

Seler ugotować na półmiękko w osolonej wodzie, ostudzić, pokroić na plastry, skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem. Do miski wlać jogurt, dodać sodę oczyszczoną, odrobinę soli, jajko, mąkę i wymieszać. Plastry selera obtaczać w cieście i smażyć z obu stron na rumiano. Podawać z sałatką z pomidorów i pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    muszą być fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    superowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł, wart wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !