Sposób przygotowania

Mąkę wsypać na stolnicę i dodać wszystkie składniki na ciasto prócz jabłek. Wyrobić ciasto. Odłożyć 1/3 ciasta i resztę dać na brytfannę. Na ciasto dać jabłka, Posypać cynamonem. Białka ubić na sztywno z cukrem. Wylać na jabłka, i poskubać resztę ciasta na pianę. Piec 45 minut w 180 st. C. Posypać cukrem pudrem po upieczeniu.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pysznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Wygląda smakowicie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam taka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Uwielbiam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam jabłeczniki
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !