Sposób przygotowania

ugotowane na twardo jajka przekroić na połówki, ułożyć żółtkiem do dołu. Na wierzch nałożyć majonez. Można także posypać pieprzem, papryką lub innymi ziołami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    jak pięknie podane
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    święta coraz bliżej
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    oryginalne przybranie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    oryginalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Zawsze pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    wyglada ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !