Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach na pół- twardo. Po przestudzeniu obieramy ze skórki i kroimy w kostkę jak do zupy. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim nasze ziemniaki. Przyprawiamy je solą i łyżeczką przyprawy do dań z ziemniaków.
Na drugiej patelni przysmażamy pokrojoną kiszoną kapustę. Gdy będzie miękka a ziemniaki przyrumienione, dodajemy ją do ziemniaków.
Mieszamy i przysmażamy jeszcze przez chwilkę.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    uwielbiam zapiekane ziemniaczki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Tuczące ale bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne są takie ziemniaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Smacznie wygląda ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pomysłowe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaki zapiekanki jak dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !