Sposób przygotowania

Rybę sprawić, posolić wewnątrz.Oliwę wymieszać z sokiem z 1 cytryny,dwoma łyżkami świeżego kopru i solą.Posmarować marynatą ryby z zewnątrz.Do każdego pstrąga włożyć po gałązce kopru i łyżeczce masła. Ryby zawinąć w folię
aluminiową, każdą oddzielnie i włożyć do lodówki na 1 godzinę. Piec 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.Najlepiej smakuje z ziemniakami z wody.Podawać w lekko uchylonym pakieciku z foli.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    lubie rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jadłam jest smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !