Sposób przygotowania

kapustę kiszoną drobno pokroić włożyć do garnka wlać odrobinę wody i odgotować ok.30min.boczek pokroić w drobną kostkę i wytopić na patelni następnie dodać odgotowaną kapustę wymieszać doprawić do smaku kucharkiem,pieprzem i papryką ostrą wszystko wymieszać i chwilę smażyć na wolnym ogniu aż odparuje woda,nakładać farsz na naleśniki i zawijać roladki,rozkłócić jajko i wsypać tartą bułkę do miseczki obtaczać roladki w jajku i tartej bułce i smażyć na rumiano z każdej strony na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    z kiszoną jeszcze nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    są pyszne polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    są pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo dobre danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !