Sposób przygotowania

Białą kapustę szatkujemy i mieszamy z kiełkami.Sos sałatkowy robimy zgodnie z instrukcją na opakowaniu dodając odrobinę cukru. Całość mieszamy i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Surówka bardzo prosta w wykonaniu, szybka, ale też i smaczna. Szczerze polecam.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Z rzodkiewką jeszcze nie jadłam! Ciekawe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    a dodawałeś majonez do takiej kapusty?
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Tylko sos sałatkowy. Z reguły jak dodaję sos sałatkowy, bądź ocet lub olej unikam już majonezu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo fajna sałatka, ja też unikam majonezu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    a mnie jednak ten majonez kusi, o
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kiełków nigdy jakoś nie używałam, ciekawe czy ktoś z domowników by je zjadł?
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !