Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i odciąć trzonki. Szynkę i cebulę pokroić w kostkę i smażyć na oleju ok. 10 - 15 min. Pod koniec smażenia dodać odrobinę kukurydzy. Doprawić solą i pieprzem. Napełnić kapelusze pieczarek farszem. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem i ułożyć w nim pieczarki, zapiekać ok. 30 min. Pod koniec zapiekania posypać startym serem.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pieczareczki-pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawy przepis! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Super,polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutkie muszą być takie pieczarki
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Fajne i na pewno smaczne;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo dobre,polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jadłam i z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że takie pieczarki to "niebo w gębie" :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszą być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    jedną porywam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    gites malines :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !