Sposób przygotowania

grzyby namoczyć w wodzie na 2-3 godziny po tym czasie ugotować i drobno pokroić. nie wylewać wody z grzybów. żeberka ugotować z dodając listek, ziele i pieprz tak aby powstało ok. 2 litrów wywaru mięsnego. kapustę pokroić i zalać wywarem mięsnym oraz grzybowym. gotować do miękkości. na końcu doprawić do smaku solą, pieprzem, majerankiem i kminkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo lubię
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    jedna z moich ulubionych zup:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    uwielbiam i do tego dusicha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglada smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !