Sposób przygotowania

Groch dzień wcześniej wypłukać i namoczyć. Na drugi dzień obgotować. Gdy groch będzie już prawie miękki, dorzucić kostkę rosołową, wrzucić makaron i gotować dalej. Jak już makaron będzie miękki, to całość doprawić rozrobioną w wodzie zupą grochową i delikatnie podbić śmietanką, doprawić do smaku. Całość zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mój mąż zawsze domaga się makaronu w grochówce :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    grochówa zawsze dobra....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z makaronem nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    a ja jadłam, świetne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !