Sposób przygotowania

Brokuły podzielić na różyczki, do osolonej wrzącej wody wrzucić różyczki brokułów, gotować ok 5 min i odcedzić, następnie przygotować sos winegret ocet wymieszać z sokiem z cytryny, przyprawić do smaku cukrem. powoli cały czas mieszając wlewać powoli oliwę, ucierać dopóki sos zgęstnieje dodać szczyptę soli i pieprzu, brokułem wymieszać z pokrojonymi w paski, uprażonymi na suchej patelni migdałami,pokrojoną w kostkę fetą i sosem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubię taką.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Pyszny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna sałatka
  • 6
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam sałatki
  • 5
    original
    Opublikowano

    Seba

    coś nowego
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !